Dynamic Pricing

Tarief WisePrice

Wise Investment

Prijs van WisePrice

De investering in WisePrice hangt onder andere af van de omvang en samenstelling (wel of geen clusterproducten) van je assortiment en welke opties je kiest. Wil je bijvoorbeeld wel of niet dat WisePrice mee geeft wat je wettelijk aan "van" prijs (in een van/voor weergave) mag hanteren? Of wil je wel of niet gebruik maken van de geavanceerde pricing bandbreedte op de competitors?

Om je te factureren kijken we naar het gemiddeld aantal producten dat actief door WisePrice is doorgerekend. Producten die je hebt uitgeschakeld of waar simpelweg geen competitie gegevens van zijn betaal je dus niet. Vervolgens geldt er een prijs per product, deze is afhankelijk van de opties die je gekozen hebt. 

Om je een idee te geven: bij gemiddeld 5000 SKU's (unieke producten) die effectief kunnen worden doorgerekend en het complete pakket aan opties zijn de kosten €999,- per maand. (Inclusief competitor data)

We gaan graag met je om de tafel (of aan de telefoon) om door te spreken wat voor jouw bedrijf de beste opties zijn en welk tarief we op jouw specifieke situatie kunnen aanbieden.

Gratis proberen?

Probeer 500 producten 1 maand helemaal gratis! Dit is inclusief competitor data zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Een mooi begin toch?